در نشست مشترک مدیران و اعضای هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با حجت الاسلام والمسلمین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد: جامعیت پژوهشکده زن و خانواده آن را به ظرفیتی ملی تبدیل کرده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با اعضا پژوهشکده زن و خانواده گفت: این پژوهشکده هم در ساحت ترویجی و گفتمان سازی موفق بوده است و هم در ساحت نظریه پردازی؛ در واقع ابعاد مختلف مبحث زن و خانواده همواره مورد توجه پژوهشکده قرار داشته است. این پژوهشکده جامعیتی دارد که ظرفیت ملی به شمار می‌رود. در حاشیه دیدار اعضای پژوهشکده زن و خانواده با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیر علمی همایش حجت الاسلام زیبایی نژاد به ماموریت این پژوهشکده در برنامه راهبردی سوم خود در خصوص رویکرد مقاومتی به خانواده در حوزه چالش-های اخلاقی اشاره کرد. وی در این راستا به بیان ضرورت برگزاری همایش "خانواده مقاوم: چالش های اخلاقی در جهان متحول" پرداخت و فلسفه شکل گیری آن را ایجاد حساسیت در جامعه علمی و حکمرانی و سیاست گذاران نسبت به موقعیت تهدیدها و فرصت های اخلاقی خانواده در جهان کنونی و نیز دعوت اندیشمندان و فعالان حوزه جنسیت و خانواده به قلم زدن و گفتگو در این وادی معرفی کرد. دکتر خسروپناه ضمن تقدیر از فعالیت های پژوهشی و ترویجی پژوهشکده، سهم آن در حوزه زنان را مهم و موثر خواند.

چهارشنبه 19 مهر 1402 (7 ماه قبل )