اولین جلسه از پیش نشست‌های سینمایی همایش بین المللی خانوادۀ مقاوم سینما و خانواده؛ واکاوی شکل، جایگاه و نقش خانواده در فیلم‌های ده‌سالۀ اخیر سینمای ایران
اولین جلسه از پیش نشست‌های سینمایی همایش بین المللی خانوادۀ مقاوم  سینما و خانواده؛ واکاوی شکل، جایگاه و نقش خانواده در فیلم‌های ده‌سالۀ اخیر سینمای ایران

به گزارش دبیرخانه همایش بین المللی خانوادۀ مقاوم، اولین جلسه از پیش نشست‌های سینمایی این همایش با عنوان «سینما و خانواده؛ واکاوی شکل، جایگاه و نقش خانواده در فیلم‌های ده‌سالۀ اخیر سینمای ایران» امروز دوشنبه 26 تیر در تهران برگزار شد.

در این نشست تخصصی سینمایی اجتماعی آقایان دکترشهاب‌الدین اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما، محمدتقی کرمی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، رامتین شهبازی، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره به عنوان سخنران حضور داشتند.
سخنران آغازین این نشست تخصصی سینمایی در حوزه خانواده و سینما، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی نژاد، رئیس پژوهشکده زن و خانواده و دبیر علمی همایش خانواده مقاوم بودند.

دبیر علمی این نشست که در تالار اشراق مجموعه ایوان شمس معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد، دکتر سید وحید نبوی‌زاده نمازی بود.

این گزارش به شکل مشروح منتشر خواهد شد...

دوشنبه 26 تیر 1402 (9 ماه قبل )